MakeUp Revolution London Ultra Contour Palette – ревю

Завръщам се най-накрая с ревю на козметичен продукт!

Този път си говорим за палитра, която успях да тествам през последните няколко месеца – реално е при мен от края на юни, но нещата така се завъртяха, че не ползвах често грим и ми трябваше повече време да тествам напълно продукта, а той е палитрата на MakeUp Revolution London – Ultra Contour Palette.

Makeup Revolution London Ultra Contour Palette
…косъмът от снимката не върви с палитрата! 😀

Тази красота се озова при мен благодарение на Parfimo.bg, които ми дадоха възможността да я пробвам. Ако не сте разглеждали сайта им, а сте в търсене на гримове или може би нов парфюм, сега е моментът да го направите.

Makeup Revolution London Ultra Contour Palette Parfimo Blogger

Както виждате, снимките на самата палитра не са особено естетични, понеже нямах достатъчно акъл да я снимам преди да я ползвам…НО поне може да видите, че наистина е добре тествана! 😀

Makeup Revolution London Ultra Contour Palette Parfimo Blogger

Нека погледнем с какво разполагаме в тази компактна опаковка.

8 прахообразни кръгли нюанса, достатъчни за общо взето цялостна визия. Доста са прашливи, което може да подразни някои от вас, но пък пигментацията е доста прилична, а издръжливостта – отлична, така че взимайки предвид и цената, палитрата е прекрасна покупка!

Makeup Revolution London Ultra Contour Palette Parfimo Blogger

Да започнем с хайлайтърите, защото всичко, що блещука, е важно! В десния край на палитрата може да намерите три от тях – един доста деликатен, един мноооооого драматичен и един, подходящ за кожа с повече тен. Може би се сещате кой е моят любим? 😉 Може да намерите и 3 тъмни нюанса матова пудра, един от които аз ползвам за контуриране (в средата), а другите два – като бронзър.

Makeup Revolution London Ultra Contour Palette Parfimo Blogger

В горния ред има един светъл цвят, тип пудра, който аз лично ползвам върху клепачите си, вместо основен нюанс сенки, а до него има жълта пудра, която нанасям под очите, тъй като неутрализира тъмните кръгове (в моя случай изглежда потресаващо, тъй като я нанасям с мокър бюти блендър). Тук е моментът да вмъкна, че често ми се случва да ползвам цялата палитра и вместо сенки. Малко от тъмните цветове във външния ъгъл на окото и на клепача, малко хайлайтър под веждите и във вътрешните ъгълчета…и съм готова!

Makeup Revolution London Ultra Contour Palette Parfimo Blogger

Един от основните плюсове на тази палитра е нейната универсалност. Честно казано, взимам я на абсолютно всички пътувания с мен, тъй като по този начин мога да си спестя и носенето на сенки, а качеството на продуктът е доста задоволително, така че ако търсите достъпна палитра от такъв тип (всъщност тя се води копие на една от контуриращите палитри на Anastasia Beverly Hills), не се колебайте, защото определено си заслужава!

Ще се радвам да ми кажете дали сте я пробали и вие и кои са любимите ви контури и хайлайтъри?

Mells x

Уточнение: Продуктът е получен от PR, но статията не е спонсорирана. Това е лично мое мнение, повлияно от тестването на продукта. Всички снимки са без ретуширане или каквато и да е обработка!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s